torsdag 5. mai 2011

Tyskland med klassen :-D

Fra 27-29 april var trinnet på klassetur til Tyskland, nærmere bestemt Bremen. I Bremen bodde vi på en båt utenfor et ungdomsherberg, der hadde vi litt fler rettigheter enn når man sover inne på et herberg. Vi trengte ikke være stille før halv 2 på natta, noe som var ganske deilig. 

På onsdagen når vi landet i Tyskland på kvelden den 27, var det 17 grader ute, deilig og varmt. Vi tok trikken dit vi skulle sove, sjekket inn og fikk rigget oss til, deretter tok vi en liten titt ute i byen for å bli litt kjent. Noe av det første vi så var ei dame som syklet ned i trikkesporet, ikke klarte å svinge og tryna rett inn i et blomsterbed eller noe, det var dekket med bark, så ho spytta ett eller annet etterpå :P Vi som er like blåst i tysk som de i engelsk sto bare å kikka, heldigvis kom det 3 tyske menn fort til stedet og hjalp dama :P XD

På torsdagen var vi på Becks bryggeri. Først hadde vi omvisning med litt film, deretter var det øl smaking. Jeg personlig synes øl smaker ganske drit! :P

Etter at vi hadde vært på Becks hadde vi felles samling i gamlebyen som det kalles, sånn ca. midt i Bremen. Deretter fikk vi gå for oss selv å ha fritid. 

På kvelden på torsdagen var vi på en historisk restaurant hvor vi fikk servert et riddermåltid med kjøtt servert fra sverd, flambering ved bordet og tallerkener som noen brødfjøler, var kjempekult! :-)

På fredagen måtte vi være ferdig pakket og ryddet til kl. 10.00, da kom det en inspektør og sjekket at alt var som da vi kom. Etter det hadde vi fritid før vi skulle ha felles middag kl. halv 3. 

Etter at vi hadde spist middag dro vi til flyplassen og så var vi hjemme igjen i Norge rett over kl 7 på fredags kvelden :-)





 (tallerkenen vår)
 (forretten, noe merkelige greier som ikke var så godt)
 (Flambering ved bordet)

 (Bakt potet? med kjøtt)
 (Små søte flasker og glass, 0,2 l flaske, 0,1 l? glass)
 (Hvit dame, putta på penger i kurven, så beveget hun seg)
 (Man som tegnet med kritt på bakken)
 (Stor mann som satt på benken HELE tiden!)
 (Veggene var helt dekket på siste restauranten vi var på før hjemreise)
(Gullpupper)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar